REZERVIRAJTE ZDAJ

Dobrodošli u Hotel Luka

Hotel Luka smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka na sjevernoj strani Dugog otoka u Srednjem Jadranu. Smješten u mirnoj uvali tristotinjak metara udaljenoj od samog mjesta Luka, sastoji se od dvije depandanse s ukupno 74 soba i restorana udaljenog dvjestotinjak metara od depandansi na šetnici koja vodi uz more do samog mjesta.

Sve sobe opremljene su tušem i WC-om, a u većini soba nalazi se TV sa satelitskim programima, kao i balkoni sa pogledom na more. Od valova zaštićena uvala idealna je za sportove na moru poput surfanja i jedrenja.

Bogatstvo flore i faune podmorja pruža posebno zadovoljstvo roniocima - ljubiteljima skrovitih morskih dubina.

Hotel Luka je pravo mjesto za ugodan odmor, s uređenom plažom ispred hotela, posebnim pješčanim dijelom plaže, igralištem za odbojku na pijesku. S mogućnošću rekreacije stolnim tenisom, mini golfom, odbojkom i košarkom, zadovoljit će potrebe i onih gostiju koji žele aktivno provesti svoj odmor.

#

Hotel Luka ima dva paviljona od kojih svaki ima 37 soba. Sobe su renovirane i imaju novi moderni namještaj. Svaka soba ima tuš/wc te TV sa satelitskom antenom. Hotel Luka se nalazi u blizini mora pa tako većina soba ima balkon sa pogledom na more. Smještaj u sobama je trokrevetan i dvokrevetan, sa mogućnošću pomoćnog kreveta.